Even voorstellen

...René Gort, de oprichter van De Versterkers. Sinds 2014 zet deze bedrijfskundige zich dagelijks in om MKB-bedrijven en organisaties te ondersteunen.

René Gort -

Bedrijfskundige (MBA) & Eigenaar Alles eerlijk en kritisch onder de loep nemen

Ik ben een energieke, pragmatische bedrijfskundige (MBA) met een ruime ervaring in het maatschappelijk veld. Opdrachtgevers schakelen mij in omdat ik geen blad voor de mond neem en kritisch durf te zijn. Zo rolt er een eerlijk, helder en passend advies uit.

Meelopen, -werken, -luisteren en feedback geven

Wat ik doe is: meelopen, meewerken, luisteren, feedback geven, overzicht creëren en een duidelijke prioritering aanbrengen in de veranderingsprocessen die nodig zijn. Voor de geprioriteerde veranderingen worden heldere doelen en meetmomenten vastgesteld. Hierdoor blijft de organisatie in charge over het vernieuwingstraject.

Nieuwe inzichten geven, ook in schijnbaar vastgelopen situaties

Door mijn ervaring in zorg en in welzijn en met mijn roots als verpleegkundige kan ik mensen goed inschatten. Door de relationele processen te koppelen aan de zakelijke, ontstaat inzicht in de manier waarop die twee elkaar beïnvloeden. In die interactie ligt een sleutel voor effectieve vernieuwing. Klanten geven aan dat het hen nieuwe inzichten heeft gegeven in een schijnbaar vastgelopen situatie.

Zoekt u versterking voor uw bedrijf?
Laten we kennis maken.

Kennis maken